dilluns, 14 de juliol del 2008

COMENÇEN LES NEGOCIACIONS PER TENIR UN NOU CONVENI

El passat dia 13 de juny es va constituir la Mesa negociadora per al primer conveni col·lectiu, després que el Comitè d'Empresa hagués realitzat la petició un mes abans.

A la reunió hi van assistir per part del Comitè Intercentres els companys Joel Durà, Jaume Grau, Jaume Antoni, Manel Navarro i Jordi Alonso; i per part de l’Empresa: Amàlia Delgado (Gerent), Gemma García (RRHH), Joan del Peso (RRII), Jesús Fernández (Ingenyeria Forestal), Miguel (Assessora Jurídica) i un assessor extern de l’empresa, el senyor Miquel Albasanz.

Un cop realitzades les presentacions i les formalitats de constitució i nomenament dels membres de cada part que negociaran en el procés, el Comitè va entregar a la direcció de l’Empresa la Proposta de Conveni que durant l’últim any s’ha anat treballant amb tots els col·lectius de treballadors i treballadores de Forestal Catalana. El President del Comitè va explicar els eixos principals de la proposta i els objectius que els treballadors i treballadores de Forestal Catalana volen assolir en aquesta negociació.

Per la seva banda, l’empresa va manifestar la seva voluntat de negociar i d’entregar-nos la seva proposta en els propers mesos sense fer cap més explicació dels objectius que ells volen assolir.

La reunió va finalitzar emplaçant-nos a una reunió per resoldre possibles dubtes de la proposta de conveni per al dia 4 de juliol, reunió que s'ha realitzat sense cap tipus d'avenç i emplaçant-nos a la propera reunió, saltant el procés de vacances, al proper dia 3 d'octubre.

Membres negociadors per part del Comitè: Jordi Alonso (CCOO), Joel Durà (CCOO),Manel Navarro (CCOO), Josep Ma Valls (CCOO),Jaume Grau (CCOO), Jaume Antoni Morales (USOC) i Xavier Garreta (UGT)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la web companys. Feu una molt bona feina.

I pel conveni, doncs, canya!! Que sembla que l'empresa no vulgui arreglar res.

Ànims.

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

He rebut la informació sobre el nou blog de forestal catalana, i no puc menys que felicitar-te per la feina ben feta. Estic segura que els treballadors sabran reconeixer-ho...

Una abraçada i bon estiu

Anna Lahoz
FSAP CCOO-Lleida

Anònim ha dit...

Bé ara ja tenim un lloc de trobada per tots els treballadors de l'empresa de tots aquests racons que avegades semblen oblidats.

Guillem ha dit...

Hola a tots companys:

Per part meva, només dir-vos que em sento molt ben representat pel comitè d'empresa, ja que m'està donant la sensació que us hi esteu deixant la pell. Aquest blog ho confirma, alhora que és un exemple perfecte de transparència i participació.

Ànims i endavant!!