divendres, 6 de març del 2009

Resum de la Mesa Negociadora 6.3.09

Avui divendres s’ha tornar a reunir la Mesa Negociadora per continuar amb les negociacions del conveni col·lectiu.

La reunió d’avui s’ha desenvolupat amb molta més calma que la reunió anterior tot i que el tema a tractar era l’espinós apartat de la Contractació. En la Mesa s’ha pogut constatar les grans diferencies que sobre aquest tema tenen ambdues parts.

Mentre per part del Comitè es defensa un model més participatiu i obert, l'Empresa, sobretot la cap de Recursos Humans, defensa un model on només s’informi representants dels treballadors i treballadores del resultat final del procés. També han sorgit diferencies en quant als sistemes de valoració en els procesos de selecció, els períodes de prova o l’exclusió o no de determinat personal, com per exemple els càrrecs directius, d'aquests processos selectius. Així mateix d’aquests últims, tot i que és un tema que no s’ha tractat massa estona, també s’ha posat de manifest que l’Empresa vol tenir llibertat alhora de fixar les seves retribucions més enllà del que s’estableixi en el conveni.

Finalment, l’Empresa s’ha compromès ha redactar una nova proposta que intenti acostar posicions per a la propera reunió que s’ha fixat per al dia 18.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei hola!
molt bé, gràcies per la feina que feu per tots. I també per aquest bloc que va de conya per estar al dia de tot plegat. A veure com continua aquesta negociació, almenys sembla que ha millorat respecte l'any passat.
N.

Guillem ha dit...

Ostres tu, mentres uns lluitem per uns drets bastant elementals, altres s'aferren de mala manera a uns privilegis una mica abusius...

Ànims companys!!

Anònim ha dit...

"Bueeeno"!!!!! Poc a poc...
Sembla que les coses es van tornant a reconstruir!!!! Anims negociadors!!!, per cert heu vist la pel.li (la de "El Negociador")???? N'haureu d'agafar apunts! ge, ge! una abracada!
MAria

PD: per cert, el conveni sobre el que es treballa es el formos que va presentar l'empresa?