dimarts, 12 de maig del 2009

UGT deixa de tenir representació a FC

El company i la companya que formàven part de la llista d'UGT a les darreres eleccions sindicals s'han desvinculat de l'organització sindical UGT i han decidit que en Xavier Garreta quedi com a independent dins el Comitè d'Empresa.

Us adjuntem el text de la carta que han fet arrivar a UGT i als companys i companyes de Lleida.


"Companyes i companys.

Degut a les diferències a l’hora d’actuar amb el responsable del sector de la Generalitat d’UGT de les Terres de Lleida, volem comunicar al conjunt de treballadors i treballadores de Forestal Catalana la nostra desvinculació d’UGT.

Així mateix, hem decidit, amb el suport de la resta de membres del Comitè d’Empresa de Forestal Catalana i dels altres sindicats integrats, que en Xavier Garreta Puyol, continuï exercint la seva tasca de delegat sindical fins al final del mandat, atenent al suport rebut pels companys i companyes que ens van dipositar la seva confiança en les darreres eleccions .

Un cop més, moltes gràcies a totes i tots pel vostre suport en les nostres tasques sindicals i com a treballadors i treballadores de Forestal Catalana i per la vostra col.laboració.


Llavorsí, 4 de Maig de 2009

Xavier Garreta i María Pou"

3 comentaris:

LLUITADOR ha dit...

GRÀCIES A VOSALTRES, COMPANYA I COMPANY, MARIA I XAVI, PER LA GENS SENZILLA PERÒ BONA FEINA FETA,
LA LLUITA CONTINUA..
UNABRAÇADA

MAKARENKO ha dit...

AIXÒ FA PUDOR.

NO ÉS POTSER QUE LA UGT ÉS INCÒMODA PER L'EMPRESA?

ARA BÉ COM QUE L'AUTOR DEL BLOG HA D'APROVAR ELS COMENTARIS TOTS SABEM DE QUIN COLOR ÉS NO? POSIBLEMENT NO EL VEIEU

per sort el temps acaba posant a tothom al seu lloc.

APA SIAU....

Anònim ha dit...

Doncs sí.

El temps acaba posant a cadascú al seu lloc. I com podràs observar el teu comentari esta publicat. Que com diu aquella dita castellana: "se cree el ladrón que todos son de su condición".

Més o menys tots sabem el que ha succeït i perquè en Xavi i la Maria han marxat d'UGT, però si makarenko ho desconeix, no tenim cap iconvenient en anar al teu centre de treball i explicar-t'ho. Ja ens dius on et podem trobar company.

I un últim apunt. Des del primer dia que existeix Comitè a Forestal que tots els delegats han treballat plegats independentment del sindicat al que pertanyien, així que deixa d'intoxicar amb mentides sobre qui fa i desfà.

Sort en la lluita companys!!