dilluns, 6 de juliol del 2009

L’EMPRESA DENEGA L’APLICACIÓ DE LA LLEI DE MESURES CONCILIACIÓ DE LA VIDA PERSONAL, FAMILIAR I LABORAL

Una vegada més, la Direcció de Forestal Catalana ha denegat a diversos treballadors i treballadores de l’empresa els drets recollits en la Llei de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal al Servei de les administracions públiques de Catalunya.

L’empresa argumenta que la Llei no és d’aplicació per al personal de Forestal Catalana i, segons la gerent, Amàlia Delgado, “seria injust aplicar-la ara, millor quan signem el conveni”.

Per al Comitè d’Empresa la Llei és d’aplicació perquè per al personal laboral serà aplicable segons el que determinin els seus convenis i en el VI Conveni per al personal laboral de la Generalitat, conveni que actualment està aplicant Forestal Catalana per al seu personal, queda recollida la seva aplicació i així s’està fent en l’actualitat.

Així doncs per al Comitè el que és totalment injust és que no s’apliqui la Llei de mesures de conciliació al personal de Forestal Catalana mentre que la resta de personal laboral de la Generalitat fa mesos que en gaudeix.

Aquest fet és discriminatori!!! On queden les bones paraules e intencions expressades per la Direcció de Forestal? Allò de que el valor més important de FC eren les persones?

DONCS VOLEM FETS I NO PARAULES.

APLICACIó DE LA LLEI DE MESURES DE CONCILIACIó JA!!!!!

1 comentari:

Guillem ha dit...

Espero que el dia que tinguem Conveni Col·lectiu propi per als treballadors de Forestal Catalana s'acabin tots aquests greuges que, com a norma general tenen un mètode d'aplicació: les coses positives del VI conveni de l'administració pública no són per nosaltres, en canvi, quan es tracta de buscar aspectes negatius d'aquest conveni, aquí sí que pringuem. Mentre això no se solucioni, per desgràcia, serem treballadors de l'administració de segona, amb les mateixes obligacions (o més) i amb molts menys drets.

Salut i força!!