dijous, 22 d’octubre del 2009

Signat l'acord per a la paga de productivitat del 2009

En la reunió ordinària entre Empresa i Comitè del passat divendres dia 16, es va signar l'acord per a calcular la paga de productivitat d'enguany.

Donat que s'havien detectat errors en la fórmula utilitzada l'any passat i que, un cop més no s'havien establert criteris objectius per a valorar correctament la paga, per al calcul d'aquest any s'ha acordat el següent.

- L'import destinat a la paga de productivitat serà de 169000 euros, tal i com estaba previst en el pressupost de 2009
- Els imports màxims del complent per grups serà de: 780€ per al grup A, 570€ per al grup B, 515€ per al grup C i 455€ per al grup D.
- Tots els treballadors i treballadores percebran el 50% de l'import que li correspongui sense cap tipus de descompte
- Per al 50% restan es deduiran, de manera proporcional al temps treballat, les causes establertes com a absentisme que, per aquest 2009, bàsicament son les baixes per malatia comuna i les absències injustificades
- La paga es cobrarà a la nòmina de novembre.

Així mateix, en la mateixa reunió, l'empresa ha realitzat una proposta per al càlcul de la paga per a l'any vinent que dista molt de la realitat actual. El Comitè estudirà la proposta e informarà a tothom per recollir opinions al respecte i tenir tots els criteris suficients per acordar les normes per a la paga de l'any vinent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aixi companys,a veure l'any vinent que diuen aquests.
aquesta es una bona noticia endevant amb la vostra feina.

Anònim ha dit...

o sigui, que si he estat malalt i no he pogut anar al metge perquè em fes el dichós "paperet"...
l´empresa va i em penalitza...
doncs moltes gràcies senyoritos i/o senyoritas de altos vuelos!
com que si us passa a vosaltres la vostra butxaca ni se n´adona!

Anònim ha dit...

"Anònim" Veig que no estàs gaire informat de qui hi ha al Comitè ni què fan. Perquè si ho estiguéssis sabries que no hi ha cap dona, així que tots són "senyoritos".
I també m'imagino que deus ser un encarregadet acostumat a cobrar bastant de paga de productivitat, perquè la majoria de l'empresa mai no l'havia cobrada fins al 2008, any en que el Comitè es va plantar i va dir que no acceptaria que aquesta paga fos només per uns quants.

Ah, i potser també et convindria enterar-te del què és la paga de productivitat: és un premi per la presència al lloc de treball i la feina feta per sobre del normal. Si has faltat uns quants dies, és normal que cobris menys premi, no creus?