dilluns, 5 d’octubre del 2009

Suspesa la reunió ordinària entre Empresa i Comitè

Els membres del Comitè d’Empresa van considerar una manca de respecte que no se’ls avises amb antelació del retard de més d’una hora de la reunió

El passat divendres es va produir un nou capítol de l’actitud que l’empresa ha emprès cap als representants dels treballadors i les treballadores. Com cada primer divendres de mes, estava prevista una reunió entre l’empresa (RRHH i Gerència) i el Comitè a les 10 hores del matí.

Com ve sent habitual, a les 10:30 del matí només estàvem presents els representants del Comitè i el nou director de Recursos Humans. Observant el retard, un representant del Comitè es va dirigir a ha consultar que succeïa i va rebre atònit la resposta del director de RRHH: “la Gerent acaba de trucar que surt ara d’una altra reunió i que en una hora serà aquí”.

Davant aquesta situació els membres del Comitè d’Empresa presents van donar per anul•lada la reunió i van transmetre al director de recursos humans el seu enuig i malestar pel que consideren “una manca de respecte” i pel fet que no se’ls avises amb suficient antelació per a poder endarrerir la reunió o bé ajornar-la a una altra data.

Aquest fet, que val a dir no és el primer cop, se suma a les diferents actituds que des de l’empresa s’estan dirigint cap al Comitè d’Empresa, com per exemple el fet d’haver deixat la representació social sense un lloc per treballar o a l’incompliment d’alguns acords presos.

Esperem que això sigui un fet puntual i que l’empresa retorni a un camí de diàleg i col•laboració amb el Comitè d’Empresa.