dimarts, 19 de gener del 2010

HO HEM ACONSEGUIT!!: L'EMPRESA APLICA LA LLEI DE MESURES DE CONCILIACIó

En carta enviada a totes les treballadores i treballadors de Forestal Catalana, la Gerent de l'empresa ha comunicat la decisió de la direcció de Forestal Catalana d'aplicar la Llei 08/2006 de Mesures de Conciliació de la vida personal i laboral del personal al servei de les Administracions Públiques a Catalunya.

El Comitè d'Empresa volem mostrar la nostra satisfacció per aquesta decisió, que acaba amb un agravi comparatiu que s’estava produint des de feia molt de temps en relació a altres treballadors del DMAH i d'altres empreses públiques. Cal recordar que el Comitè d'Empresa, mitjançant escrit a Recursos Humans en data de 9 de maig de 2008 ja va sol·licitar l'aplicació de l'esmentada Llei que ja s’estava aplicant al personal laboral subjecte al VI Conveni.

Des del Comitè d'Empresa volem compartir aquest èxit amb el conjunt dels treballadors i treballadores de Forestal Catalana, i en especial amb aquells companys i companyes que al llarg d'aquest temps han sol·licitat l'aplicació de la mesura i se'ls hi ha denegat. Aquest èxit és totalment vostre!!!

La Llei millora alguns aspectes de la Llei estatal d'igualtat i del VI Conveni, com per exemple l'ampliació del permís de paternitat a quatre setmanes consecutives o l'acumulació del permís de lactància sense negociació amb l'empresa, entre d'altres.

Ara cal veure com és desenvolupa la seva aplicació pràctica dins de l'empresa, pel que restem a la vostre disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Podeu trobar la Llei clicant aquí

Felicitats a totes i tots per aquest èxit col·lectiu!!