dijous, 14 de gener del 2010

Signat l'Acord de reconversió contractual per a l'estabilitat en el treball a Forestal Catalana

Finalment s’ha pogut signar entre l’Empresa i el Comitè, l’Acord de reconversió contractual per a l’estabilitat en el treball que garanteix la conversió de temporals a fixes de 75 companys i companyes.

Aquest acord culmina el treball iniciat a principis de 2007, tant per la Direcció de Forestal Catalana, en especial de Gerència, com pel Comitè d’Empresa, amb l’objectiu de regularitzar la situació laboral dels treballadors i treballadores de Forestal Catalana.

Actualment, quedaran una vintena de contractes amb obra i servei, del conjunt d’una plantilla d’aproximadament 360 treballadors i treballadores, el que suposa un índex del 8% i que s’intentarà anar reduint encara més.

Esperem que aquesta bona voluntat manifestada per l’empresa, també es tradueixi en els propers dies a trobar solucions i repensar el plantejament d’acomiadaments plantejat per la Direcció de l’empresa el passat 17 de desembre.

El Comitè d’Empresa volem felicitar als companys i companyes que passaran a ser indefinits i indefinides.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé nois, us felicito. No voldria menystenir la vostra feina però això que pinteu de gran acord amb un nom tant pompós i polític, en molts per no dir la majoria dels casos només respon senzillament al compliment d'una llei que ja estava inventada i que l'empresa de ben segur hagués complert.

Comitè d'Empresa Intercentres ha dit...

En primer lloc, gràcies per la felicitació. Et put assegurar que aconseguir aquest acord ha costat molta feina.

Per altra banda, com tu saps, el compliment de les lleis depén de qui les interpreta és molt ambigu i no assegura certes coses.

L'acord, a part que aconsegueix reconvertir companyes i companys a fixes abans del que s'estableix en la llei, que per altra banda, també té vuits jurídics, els hi garanteix les antiguetats (que cas de finalització de l'obra i nou contracte es perdien com fins ara) i els hi garanteix que tot i no havent signat la reconversió ja son fixes a tots els efectes.

Respecto les opinions, i això cadascú ho veu a la seva manera, però veient com s'estant posant les coses jo no puc assegurar que l'empresa hagués complert.

Salut i felicitacions als que han aconseguit aquest acord.

joan ha dit...

gràcies companyes/s.
era necessari publicar el nom del personal que ha passat a fixo discontinu? a mi ningú m´ha demanat el meu consentiment.

Comitè d'Empresa Intercentres ha dit...

Hola Joan.

Nosaltres hem vist necessari publicar els noms dels companys i companyes que han passat a ser fixes o fixes discontinus i no hi vèiem cap problema.

Malgrat tot, i per no disgustar ningú, els trèiem i qui vulgui conèixer la seva nova situació laboral ens ho pot consultar a nosaltres o bé al Departament de RRHH.

Gràcies

Rosa ha dit...

Jo no en sabia res, veure'm al llistat ha estat una notícia del tot sorprenent i molt reconfortant!