dilluns, 1 de novembre del 2010

CONSTITUIT EL NOU COMITE D'EMPRESA DE LLEIDA

El passat divendres va quedar constituït a la Pobla de Segur, l'últim dels tres Comitès Territorials existents a Forestal Catalana, el de Lleida, després d’haver realitzat el procés d'eleccions sindicals per escollir els seus 5 membres.

La reunió va comptar amb la presència dels cinc delegats electes, tots ells pertanyents a CCOO, i va servir per escollir per unanimitat les responsabilitats de President i Secretari que van recaure en els companys Albert Porté (CRF Vallcalent) i Maria Pou (PN Aigüestortes) respectivament.

A la mateixa sessió i com ha estat costum en la resta de reunions de constitució, també s'ha escollit com a delegats de Prevenció de Riscos laborals, els companys Feliu Viñals (PN Alt Pirineu) i Joan Iglesias (PN Aigüestortes).

Així mateix, els presents van acordar que la representació del Comitè de Lleida al Comitè Intercentres recauria en els companys Albert Porté i Josep Fernández (Guardes fluvials).

Per tancar la sessió, i aprofitant la presència del President del Comitè d’Empresa Intercentres, el company Jordi Alonso, es va fer un repàs de les problemàtiques existents als diferents col•lectius de Lleida i Pirineus.