dilluns, 2 de març del 2015

EN REFERÈNCIA ALS TREBALLADORS DE LES RESERVES DE CAÇA


Aquest passat 26 de febrer el comitè de CCOO ens hem reunit amb caràcter d'urgència amb la federació de caça a les Terres de l'Ebre.

 A la reunió van assistir el president de la Federació, els presidents de diferents associacions de caça del territori, el president del comitè de Forestal Catalana a Tarragona-Ebre i la presidenta de Barcelona.

 El motiu és la nostra preocupació a causa de la mala imatge, i informació falsa, sorgida aquests últims mesos, referent als nostres treballadors i la feina que realitzem a les reserves.

 En aquesta reunió hem deixat clar, i per sortir de dubtes, que nosaltres ens desmarquem dels escrits que subscriuen tots els sindicats que representen els agents rurals.

 El personal de Forestal Catalana som treballadors que realitzem amb professionalitat l'encomana del Departament, i per cert, amb un sou base de 980€ al mes.

 Aquesta feina, com tenim constatat, el mateix Departament ens dona suport, al igual que la gent del territori i els mateixos caçadors.


Nosaltres respectem l'opinió dels sindicats i l'associació dels agents rurals, però demanen que deixin tranquils els nostres treballadors i desitgem que no siguin el focus d'atenció. Entenem que nosaltres no prenem cap tipus de decisió, simplement realitzem les encomanes que ens arriben.

 Per fer-ho el més extensible possible, aquesta setmana concretarem una reunió amb l’associació dels agents rurals i amb tot el comitè dels agents rurals, el lloc ideal per mostrar la nostra posició i on estan representats tots els sindicats.




Seguirem informant.