divendres, 27 de març del 2015

REUNIÓ ORDINÀRIA 24/03/2015 COMITÈ INTERCENTRES-DIRECCIÓ EMPRESA

El passat 24 de març va tenir lloc una reunió ordinària entre el Comitè Intercentres i la Direcció de Forestal Catalana. En l'ordre del dia hi figuraven els següents punts:

1. Acta reunió ordinària anterior

El Comitè Intercentres manifesta que està en desacord amb la redacció de l’acta de la passada reunió ordinària. A més li recorda a la Direcció que encara resten moltes actes pendents de signar.

Per part de la Direcció responen que tenen intenció d'arribar a un ben entès amb les actes, i que estan molt predisposats a solucionar aquest problema.

2. Pressupostos 2015

La Direcció ens informa que es mantindrà l’equilibri pressupostari del 2015.

3. Reserves de Caça

La Direcció ens comunica que està autoritzada la contractació a les Reserves. A més a més, ens fa saber el canvi de lloc de treball d’un dels treballadors de la Reserva de Caça dels Ports cap a la colla.

4. Desaparició Col·lectiu Fluvials

La Direcció ens fa saber oficialment que ha desaparegut el Col.lectiu dels Fluvials, a causa de la desaparició de la seva Addenda, i que reorganitzaran als treballadors traslladant-los a les colles de l’Alt Pirineu, Girona i Ripoll. El canvi serà efectiu el proper 6 d’abril.

Per part de l’empresa ens fan saber que aquest canvi es per reorganitzar el servei i es compromet a fer tot lo possible per a què el personal estigui el més a prop possible dels seus domicilis.

5. Part meritada de la paga extra del 2012

Respecte el cobrament de la part meritada de la paga extra del 2012, la Direcció ha fet la consulta i faran efectiu el pagament entre els mesos d’abril i maig. Aquest pagament, degut a la sentència favorable al retorn de la part meritada, correspon a 44 dies.

Recordem que d’aquests 44 dies, 14 ja estan al dia de la cotització d’impostos. Els altres 30 resten pendents fins el dia del pagament.

6. Pla de Formació 2015

Per part de la Direcció ens demanen a tots els treballadors el màxim de serietat i compromís alhora d’assistir als cursos de formació.

Durant els propers dies es comunicarà oficialment a tots els treballadors del Pla de Formació del 2015. Actualment els cursos es poden fer com a pla de formació intern de Forestal Catalana, a Reus (CFEA), on line (SEPE) i, finalment amb l’assistència a les jornades silvícoles.

El Comitè Intercentres demana una resposta urgent al tema pendent del curs de barques pels treballadors de la Colla del Delta de l’Ebre. I li recorda que la primera petició es va fer durant l’any 2011. La Direcció manifesta el seu acord a la petició i ens fa saber que respondrà tan aviat com sigui possible.

I ja per acabar, el Comitè Intercentres li demana a la Direcció que li comuniqui als treballadors de les Reserves l’anul·lació del curs de guarda de camp que tenien pendent.