dijous, 18 de desembre del 2008

EL COMITE ACORDA LA DEDICACIO EXCLUSIVA DEL SEU PRESIDENT

En la reunió realitzada el passat divendres dia 12 de desembre, els membres del Comitè d'Empresa, per unanimitat van acordar la dedicació exclusiva a les tasques sindicals a partir de l'ú de gener del seu President, el company Jordi Alonso.

Amb aquesta decisió, el Comitè pretén donar un salt qualitatiu en l'organització interna del Comitè d'Empresa, que millorarà el treball del Comitè en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores de Forestal Catalana, SA.

Amb el company Jordi Alonso a dedicació complerta, el Comitè d'Empresa s'ha marcat com uns dels objectius prioritaris per al 2009 la consolidació i extensió de l'estructura sindical en el territori, la millora de la comunicació entre treballadors i treballadores i Comitè, i la millora en la resposta als problemes dels treballadors i treballadores de Forestal Catalana.

El President del Comitè, Jordi Alonso ha manifestat la seva intenció "de treballar molt i amb força en la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores de Forestal Catalana", i el Comitè ha acordat també que, aquesta dedicació, no tingui un caràcter permanent i que quan es cregui no necessària es pugui revocar.