divendres, 30 d’octubre del 2009

Avenços en la reunió de la Mesa Negociadora

Aquest matí s’ha realitzat una nova reunió de la Mesa Negociadora del conveni, desprès de l’aturada estiuenca i d’un procés de reflexió per ambdues parts.

A la reunió s’han abordat els capítols 4: condicions de treball, capítol 7: millores socials i capítol 8: Seguretat i Salut, quedant pendent per a una propera reunió el capítol 9: règim disciplinari.

La reunió, que hi ha assistit el Director de RRHH i l’assessora jurídica per part de l’empresa i tres membres del Comitè, ha avançat de forma molt positiva. Cal reconèixer que s’ha produït un canvi d’actitud i que les propostes que s’han realitzat avui ja s’han centrat en temes concrets, plantejant cadascú les seves posicions coincidents o alternatives i no s’ha qüestionat en cap moment ni l’idoneïtat del text així com el punt de partida.

S’han acostat posicions en el gruix dels temes tractats, quedant tan sols algunes qüestions per acabar d’estudiar i valorar per ambdues parts.

La Mesa ha acordat realitzar una nova reunió el proper divendres dia 6 per continuar negociant el primer conveni.

3 comentaris:

Jaume Grau López ha dit...

La reunió ha estat positiva, però caldrà veure si no hi ha més tombs estranys per part de la direcció. Estem acostumats, desgraciadament, a "una de cal i una de sorra". No hem d'oblidar les arbitrarietats i irregularitats en la convocatòria decent de dues places...

Salut

PODEM!!! ha dit...

passarem els companys i companyes eventuals a fixes discontinus quan ens pertoca ???, o "la cosa" està tan malament que no hem de descartar la possibilitat que redueixin plantilla ???

salut,
(més mental que física...)

un currant ha dit...

BONES FESTES!
BON ANY!
A TOD@S!