dimarts, 7 de juny del 2011

La inspecció de treball emplaça Empresa i Comitè a entendre’s

Avui s’ha celebrat la vista a la Inspecció de Treball de Barcelona entre representants de la Direcció de l’Empresa i representants del Comitè d’Empresa.

Després de fer una motivació dels fets per part del Comitè i de l’Empresa, la Inspectora de Treball ha fet la seva valoració emplaçant l’Empresa ha aportar la documentació necessària al Comitè d’Empresa i a buscar punts d’entesa per al bé del bon funcionament de Forestal Catalana.

Per altra part, ha manifestat al Comitè que els temes exposats en la denuncia son temàtica judicial i que només el jutge es podria manifestar en un sentit o en un altre. Així que ha emplaçat al Comitè a que, si no es resolen els conflictes existents, es presenti demanda judicial.

Per la seva part la Direcció de l’Empresa ha manifestat la seva voluntat de diàleg i de donar informació i, en paraules del seu advocat ha demanat que “ens donem una mica de confiança ja que fa poc temps que l’actual Direcció està al capdavant de l’Empresa”.

El Comitè esperem que aquesta voluntat es traslladi amb fets concrets, superant el binomi discreció igual a no informació i puguem anar guanyant confiança en el nou equip de Direcció. Creiem que la Direcció de l’Empresa té a les seves mans garantir els drets d’informació, participació i consulta del Comitè d’Empresa i generar noves dinàmiques d’entesa que afavoreixin al conjunt dels interessos de FC.