dijous, 14 de juliol del 2011

La reunió sobre les mesures d'estalvi a FC s'aplaça al dimarts 19

La Direcció de l'Empresa va comunicar al Comitè que la reunió prevista per avui 14 de juliol per a presentar el pla d'estalvi a Forestal Catalana quedava aplaçada fins a la setmana vinent, fixant-se com a nova data el diamrts dia 19. La raó expressada pel Conseller Delegat va ser la necessitat d'acabar de tancar aspectes amb la direcció del Departament d'Agricultura.

Tot i aquest aplaçament, la Direcció ha manifestat al Comitè que la seva intenció és arribar a acords i tancar l'apliacció d'aquestes mesures abans d'acabar el mes de juliol, amb la qual cosa hi hauria realment molt poc temps per a negociar (amb prou feines 8 dies laborables), i per a informar-ne al conjunt dels treballadors/es.

Des del Comitè d'Empresa, i els dos sindicats que el composem, hi ha un acord general de defensar tots els llocs de treball, així com les condicions laborals que tenim, fins al punt que sigui possible, i segons el marge de negociació que plantegi l'empresa. A la seva reunió el dimarts 12 de juliol, el Comitè de Barcelona va estudiar la situació, els rumors que corren entre el personal i, tot i la gran preocupació i angoixa d'alguns companys i companyes, el Comitè demana calma fins a veure com evolucionen els esdeveniments. En el cas que les propostes de la Direcció siguin realment dràstiques i molt perjudicials per al personal, s'organitzaran assemblees a tots els territoris per a informar de la situació i prendre la decisió sobre quina resposta donar per part de tot el col·lectiu de treballadors de Forestal Catalana.

En tot cas, el Comitè va analitzar les moltes mesures d'estalvi que es poden aplicar a FC per tal de reduir la despesa sense haver de prendre cap mesura dràstica que afecti a la majoria dels llocs de treball a l'empresa.

En seguirem informant els propers dies. Estigueu atents al correu electrònic i a aquest bloc!

1 comentari:

Joanpe ha dit...

Bon dia,

dieu que "En tot cas, el Comitè va analitzar les moltes mesures d'estalvi que es poden aplicar a FC per tal de reduir la despesa sense haver de prendre cap mesura dràstica que afecti a la majoria dels llocs de treball a l'empresa".

M'agradaria saber quines són aquestes mesures ??

Gràcies per endavant,
Joanpe