dimarts, 30 d’agost del 2011

Demanem una reunió urgent amb el Conseller d'Agricultura, Sr. Josep Maria Pelegrí


El Comitè d'Empresa Intercentres, a través del seu President i Secretària, han demanat una reunió urgent amb el Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, sr. Josep Maria Pelegrí.

La petició, registrada el passat dia 23 d'agost, recorda al Conseller que les condicions laborals a Forestal Catalana no són de bon tros les millors entre les empreses públiques de Catalunya i que, tot entenent que la situació econòmica és delicada, no és de rebut les formes com s'han fet les coses per part de la Direcció de l'empresa. Se li fa esment al Conseller que els acomiadaments han estat al mig de l'estiu, sense justificació, sense preavís, sense informació ni negociació amb el Comitè d'Empresa, i sense tenir en compte el perfil persoal ni professional de les persones.

També se li recorda al Conseller que en la reunió mantinguda entre el Comitè d'Empresa i ell mateix acompanyat del Director General del Medi Natural el passat 3 de març, es va comprometre a prendre mesures sensates i consensuades amb els representants dels treballadors, cosa que òbviament s'ha incomplert.

Per això, i des del compromís dels treballadors de FC de donar el millor de nosaltres mateixos amb la feina que realitzem, demanem al Conseller mantenir una trobada per tal de conèixer els plans de futur del Departament per a la nostra empresa i per als serveis que prestem, així com la política laboral que es pensa portar en un futur.

Confiem que el nostre màxim responsable polític ens confirmi una data de reunió ben aviat que ens permeti treballar per un futur viable de FC.