dimarts, 23 d’octubre del 2012

Calendaris laborals 2012 pendents de signar



Encara hi ha uns col·lectius sense calendari laboral aprovat. Destaca especialment els Centres de Fauna o la granja de perdius. La Direcció havia d’haver presentat propostes concretes per adequar alguns horaris, o bé reconèixer els torns a qui els està fent i pagar-los, però no ha mogut fitxa en 10 mesos que portem d’any. Això fa que hi hagi col·lectius sense calendari de treball aprovat, i que segueixen treballant a precari. És molt important que la Direcció presenti propostes, i escolti també les que fa el Comitè per tal de tancar tots els calendaris. Sinó, els conflictes s’eternitzen.

D’altra banda, hem tingut coneixement de persones o colles que han estat canviades de centre de treball o de calendari, sense que el Comitè hagi estat informat formalment. Això és un incompliment de la normativa per part de la Direcció, i el Comitè ha manifestat el seu malestar per la indefensió que suposa per als treballadors afectats, ja que els seus representants no podem defensar els seus interessos si els manca la informació.

De cara a 2013, i encara que es comenci l’any amb pressupost prorrogat, des del Comitè defensarem (com sempre) que els calendaris laborals estiguin fet i signats abans de començar l’any nou.