dissabte, 15 de novembre del 2008

LES ASSEMBLEES DE L’ALT PIRINEU RECOLZEN LES PROPOSTES DEL COMITÈ PER UNANIMITAT

El passats dijous i divendres, 13 i 14, es van realitzar les primeres assemblees per informar de les darreres novetats en relació a la negociació del primer conveni col·lectiu per al personal de Forestal Catalana.

A les assemblees s’ha fet palès el malestar del conjunt dels treballadors i les treballadores en relació a l’actitud de la direcció de l’empresa i a la manca de voluntat per tirar endavant el procés i arribar a acords.

Treballadors i treballadores i Comitè han coincidit en la desgavell que hi ha actualment a l’empresa en algunes qüestions i en la manca de criteris únics des de RRHH i els directius de l’empresa. Així mateix, el President del Comitè, Jordi Alonso ha explicat al conjunt dels treballadors i treballadores el incompliment “d’allò que se’ns va presentar en els dinars de Nadal de l’any passat” per part de l’empresa i ha valorat com a “molt negatives", per als treballadors i les treballadores de Forestal Catalana, "les últimes incorporacions a la direcció de Forestal Catalana".

Finalment, els treballadors i les treballadores dels centres de treball ubicats a la zona, han recolzat per unanimitat el balanç i les propostes d’actuació presentades pel Comitè d’Empresa.

Reunió amb la UGT

Per altra banda, President i Secretari del Comitè d’Empresa Intercentres, Jordi Alonso (CCOO) i Manel Navarro (CCOO), van aprofitar la jornada, per reunir-se amb representants de la UGT, per aprofundir i millorar en la unitat d’actuació sindical davant els atacs de la direcció de l’empresa als drets dels treballadors i les treballadores.

A la reunió s’ha constatat la coincidència en allò que s’ha de fer en l’actual situació en les negociacions del conveni col·lectiu i davant les actuacions de la direcció de l’empresa. Els representants sindicals han manifestat el seu suport a la tasca feta i el compromís de refermar la unitat sindical.

1 comentari:

Anònim ha dit...

BONA FEINA GENT DEL COMITÉ!
LA UNIÓ ENS FA SER FORTS!
JUNTS EN LA DISTÀNCIA!
ENDAVANT COMPANYS!