dilluns, 24 de novembre del 2008

LLEIDA, TORREFERRUSSA, CERDANYA i BERGUEDÀ, i DR. ROUX TAMBÉ DONEN SUPORT A LES TESIS DEL COMITÈ

Les Assemblees realitzades la setmana pasada amb els col·lectius ubicats a Lleida, Torreferrussa, la Catalunya Central (la Pobla de Lillet, Berguedà i Cerdanya) i els treballadors i treballadores de FC a Dr. Roux, també han ratificat les diferents propostes presentades pel Comitè d'Empresa en relació a la situació de la negociació del conveni col·lectiu.

Amb una assistència entorn el 80-85 %, els treballadors i les treballadores d'aquests centres, han manifestat el seu desencís amb l'actual direcció de Forestal Catalana i han encoratjat el Comitè d'Empresa a seguir treballant en la defensa dels interessos dels treballadors i les treballadores de Forestal Catalana.

Continuen les assemblees

Per altra banda, durant aquesta última setmana de novembre, es continuaran realitzant assemblees al llarg del territori. En aquesta ocasió serà el torn dels treballadors i les treballadores dels Serveis Cetrals, a Sabino Arana el dimarts 25 i dels treballadors i les treballadores ubicats a Tarragona i Terres de l'Ebre, el dijous 27 a l'Espluga de Francolí i el divendres 28 a Roquetes.