dimarts, 19 de juliol del 2011

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT PER A LES PERSONES QUE REBIN CARTA D’ACOMIADAMENT

Davant la decisió unilateral i radical de l’empresa d’acomiadar 22 treballadors de Forestal Catalana, sense justificació ni causa, el Comitè d’Empresa informa a les persones que rebin aquestes cartes o trucades informant de l’acomiadament el 31 de juliol el següent:

  1. IMPRESCINDIBLE!! Quan ens presentin la carta d’acomiadament, al costat de la signatura, cal escriure “NO CONFORME”. Això ens permetrà reclamar posteriorment que l’acomiadament és improcedent o nul.
  2. De seguida que us informin de l’acomiadament, parleu amb algun delegat sindical del vostre territori o bé amb el President del Comitè Intercentres (Jaume, tel. 675783330)
  3. El dimecres 27, a les 11:00 h. del matí, farem una reunió als Serveis Centrals (C. Sabino de Arana, 34, Barcelona) amb totes les persones que es vol acomiadar.
  4. Si esteu afiliats a un sindicat, podeu fer servir els seus serveis jurídics, que us portaran el cas, per a reclamar la màxima indemnització o bé la readmissió. Si no esteu afiliats, des del Comitè us proposem que es facin demandes col·lectives per tal d’aconseguir les millors condicions. Hi ha un buffet d’advocats especialitzat en aquests acomiadaments al sector públic amb el que podem parlar.

Recordeu que és important defensar els nostres drets col·lectivament de forma conjunta i unitària.